NELSON Project Lands a Spot in Office Snapshots

August 02
NELSON Project Lands a Spot in Office Snapshots

NELSON project, Gogo was featured in Office Snapshots, a leading online resource for the global office design community. Located in Chicago, the 225,200 SF floorplate was designed to accommodate future growth. The space includes a variety of conference and meeting spaces, an open office concept, a dual cafe training area, and respite rooms. Colorful branding and design details, such as airline seating and the side of an airplane pay homage to the travel industry and Gogo’s mission.

Check out the full article here!

NELSON Insights

CREATING innovative design

To experience more, click HERE.
 

Capital One selected NELSON to help them design their Rolling Meadow’s location. The NELSON team worked with Capital One’s Design Team and Key Leaders to create their vision of an urban chic work environment.

 

 

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo