Innovation Center
  • Office
Waltham MA
Verizon Innovation Center, Waltham MA

NELSON the first Verizon Innovation Center located in Massachusetts’ famed “technology corridor.” Created to foster, advance, showcase and demonstrate the next generation of Verizon’s wireless technology.

At the Innovation Center, Verizon engineers, technology partners, innovators, entrepreneurs, industry associations and customers work together to create real-world, everyday solutions that harness the speed and power of Verizon’s 4G LTE network. Comprised of high-end conference facilities, executive dining and multiple laboratory vignettes, the Innovation Center integrates LEED Gold design infused with technology, state-of-the-art interactive media, compelling product showcases and innovative brand messaging to provide visitors a unique, engaging experience. Each laboratory is individually designed with efficient HVAC and high-end audio/visual electronics.

In March 2012, the Verizon Innovation Center received the World Class Center Award from the Association of Briefing Program Managers. Verizon’s program marks the first time an innovation center has won this award. In 2013, the site was selected for a global Green Good Design Award.


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc