Triple Tree

Triple Tree
Founded in 1997, TripleTree is an independent, research-driven investment banking firm focused on mergers and acquisitions, financial restructuring and principal investing services for innovative, high-growth businesses in the healthcare industry. 
Due to fast paced growth, TripleTree required a new office location that would accommodate for increased staffing as well as their long-term growth goals. They desired an office that would reflect their high standards and better equate with their financial background and culture. 
The new suite boasts a fresh, clean aesthetic that is simple in line and detail. The reception area is intentionally large in scale in order to welcome and entertain clients on many occasions throughout the year. The reception area is directly adjacent to the conference center which can accommodate meetings from 4 - 24 people. 
The general office areas are composed of predominantly private offices accompanied by pockets of assistant workstations, video conference meeting rooms, collaboration rooms and ancillary functional work rooms. The general office experience is dominated by large corridors with full height glass/wood demountable partitions at each private office and conference room surround. 
At the center of the office sits the well-appointed breakroom and lounge space used throughout the day for collaboration among staff and vendors, informal meetings and a nice escape from the fast-paced environment within the general office. 


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc