Thermos

Schaumburg, IL
Thermos

This iconic manufacturer of lunchboxes and beverage containers has been a part of growing up for generations. The design team conceptualized an office that showcases the brand, but in a forum that highlights the aesthetics of their products rather than their known utility. The architecture and color palettes were chosen to create a light and calm atmosphere allowing the product displays to be the artwork for the office. Creative open planning and orienting offices to the interior allow natural light to flow throughout the space, giving it a gallery aesthetic. Working with local artists, the design team created several installations of the client’s products. The waiting area features a backdrop of floating beverage containers in a Warhol-esque celebration of this American brand. In a breakout zone, stainless steel lids are organically installed as a series of sparkling decorative panels, intertwined with a white wall writing surface, showcasing the craftsmanship of their products. In the café, plaid lunch box lids become wall art for this indoor/outdoor eating and meeting zone. The overall affect allows visitors to focus on the great design that goes into the products, and gives employees a sense of pride in the works of art that they create.

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc