Corporate Headquarters
  • Office
Dallas, TX

PepsiCo engaged the NELSON Team in the development and implementation of their 250,000 SF Campus in the Dallas, TX area. The primary objective of the master plan was to reinvigorate and brand the workplace for the 21st century worker. With these objectives in mind, the plan was phased in and adapted to the changing needs of the client.

The implementation of the plan allowed PepsiCo to have the option to start and stop it as funding allows. The design features “community spaces”, conferencing and meeting spaces, and “touchdown” spaces with coffee areas. Key elements of the universal floor plate are the teaming spaces that expose the office to natural light and outdoor views. Branding graphics throughout the facility gives the space definition and identity.

Implementing this plan required that NELSON build out 19,000 SF of leased space to house entities that are suited off-campus and 18,000 SF of data center space. This design designated a specific area for equipment and allowed the campus to be focused on people.

In addition, this project took a sustainable approach where the reuse of existing ceiling, lighting and workstations played a major role in the design. The team also used low VOC Paints and Interface Carpet.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc