Pandora Internet Radio

Office Interiors
Minneapolis
Pandora Internet Radio
Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower. Consisting of 5,200 SF, the space increases collaboration through a series of strategically placed conference rooms along the office perimeter and a large open office area for roughly 30 employees that sit at the center of the space.
 
Branded around local musicians, the exterior conference rooms are named to represent stars like Bob Dylan and Soul Aslyum while a corner collaborative space dubbed Prince perfectly embodies the song, “Purple Rain” through deep purple elements, patterns, and fixtures. The central open office area is loosely separated into three areas through different design themes, a farm, fishing area, and buffalo patterned space, tying in a unique Minnesota feel. To further pay homage to the city, local artists were commissioned to provide bright musical graphics and murals throughout the space. 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc