Publicis Kaplan Thaler

Office
New York, NY
Publicis Kaplan Thaler Architecture Interior Design

A fiscally-driven office relocation provided an excellent opportunity for Publicis Kaplan Thaler to re-think its previous work styles and corporate image. The client, a successful advertising agency, had a very simple yet clear directive – the new space should be approachable, contemporary, and comfortable – for their clients and their employees!

Their new office is to be located on three contiguous floors with windows in every direction. To encourage interaction between the different departments and create a warm, friendly work environment, each of the three floors was designed with a programmatic destination. The generous reception area and boardroom on the 29th floor, the lunchroom on the 30th floor, and the cluster of meeting rooms on the 28th floor are all linked together by two glass-clad stairs and sparkling pendant lights. A fun color palette, natural materials, and clean–lined modern furniture all add up to an elegant space that more than succeeds at capturing the warm, welcoming spirit of the company.

CREATING innovative design

To experience more, click HERE.
 

Capital One selected NELSON to help them design their Rolling Meadows location. The NELSON team worked with Capital One’s Design Team and Key Leaders to create their vision of an urban chic work environment.

 

 

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo