MSLGROUP

  • Office
New York, NY
MSLGROUP

The design for MSLGROUP provided an interesting challenge: how do you occupy a floor plate the size of a football field on the edge of New York’s SOHO district? The client wanted to create an environment that was forward-thinking and modern to properly represent their place as a global public relations firm.

The creation of six curved blocks of internal offices serve to organize the large floor plate, create a dramatic backdrop to the core circulation, and provide a unique opportunity for branding. Low workstations, glass fronted offices and several different kinds of team areas create a dynamic and innovative workspace that will foster communication and creativity.

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc