Confidential Financial Services Client

  • Office
  •  
  • Financial
Boston, MA
Confidential Financial Services Client
Headquartered in Springfield, MA, this confidential financial services client is a mutually owned financial company and a premier provider of insurance, retirement planning, income management and other services for individuals, small and large business owners and corporate and institutional markets. 
 
NELSON provided architectural design services for the client's leased space, of approximately 24,000 SF, in the Boston metropolitan area. The client’s goals were to unite two very different groups into one space (on a single floor) and create a solid presence in Boston for continued business growth. Their new space can serve up to 250 people, both customers and employees, and includes flexible space that meets the needs of the occupants for both day and evening activities.
 
While embarking on a new standard, the client continued to experiment with program and design revisions throughout the process – even through construction. The NELSON team presented option-rich schemes in a rapid-fire manner while staying on schedule. 
 
The client is adverse to risk and this project represented a departure from their norm. It pushed our client out of their comfort zone and forced them to embrace their brand in a new way. They believe they got more than what they asked for – a WOW space that has enhanced their business.

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau