Jane's Room at Rush University Medical Center

Bereavement Space
Chicago, IL
Jane's Room at Rush University Medical Center

Jane’s Room was conceptualized by Bob and Berkley Wellstein after the stillbirth of their infant daughter, Jane. Starting a foundation in their daughter’s memory, the Wellsteins set out to provide philanthropic aid to hospitals in Chicago that offer supportive care services for grieving parents. As a result of this initiative, Jane’s Room was established within Rush University Medical Center, the second location of this sensitively designed private bereavement space for families.

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau