Inovio Pharmaceuticals

East Coast Headquarters
Plymouth Meeting
Inovio Pharmaceuticals

Inovio Pharmaceuticals, a company that is revolutionizing vaccine design through its many patented processes, contacted NELSON to design their new east coast headquarters upon a referral from their real estate broker, Skyline Commercial. Inovio was in the market for a new space that would give them three times the square footage of their existing office in an effort to accommodate company growth stemming from their initial public offering announcement. Inovio sought a space that could energize their employees through bright colors and open collaboration spaces.

Guests are invited to walk through the open work areas of the office in route to the board room situ-ated along the exterior glass line. Smaller conference spaces flank the reception area behind glass par-titions allowing light to fill the suite from all sides.

The spacious and open work areas are configured to be inviting to guests and employees to use the work areas as they please. Writable walls are provided throughout the offices to entice collaboration in every setting. The color palette uses orange and green accents against a neutral blue-grey-white back-ground.

The furniture system, manufactured by Teknion, includes a variety of storage, as well as a personal coat closet for each employee. Shortened fabric panels with top mounted frosted glass accents allow for seated privacy while maintaining the open and collaborative feel.


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc