Verizon

Innovation Center San Francisco
Verizon  Innovation Center SF

The 17,300 SF Verizon Innovation Center (VIC) in downtown San Francisco was completed and opened to the public in October of 2013 and is the west coast counterpart to the successful Verizon Innovation Center the NELSON designed in Waltham, Massachusetts. The spaces within the VIC were designed to provide a flexible venue for Verizon to meet and collaborate with their industry partners, customers and innovators who are looking to leverage the capabilities of Verizon’s 4G LTE network as well as future technologies and services.

The project site on the 8th and 9th floors provides unparalleled views of the Embarcadero, the San Francisco/Oakland Bay Bridge and the Oakland Hills. The design includes a monumental stair, dynamic, color changing lights in the lobby area, touch screen displays, flexible demonstration and display space, radio frequency shielded labs, dining facilities, a full-service coffee bar and a 24 seat theater. 

The San Francisco Verizon Innovation Center is the recipient of a 2014 IIDA Award for Best Research Lab Design, a 2014 World Class Center Award from the Association of Briefing Program Managers (ABPM) and a 2014 IES Award of Excellence.

Click here to check out our video tour of the San Francisco Verizon Innovation Center along with an interview with Gagan Puraniik, Director-Innovation and Growth Marketing, Verizon.

 

Related Video

NELSON Verizon Innovation Center, San Francisco

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

CreatING A World of Potential

To experience more, click HERE.
 

Seeking a fresh approach to the design of their new Louisville, Kentucky location, Computershare selected NELSON to provide interior design services for their new office space.

Computershare

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

CREATING NEW PATHS TO EXPLORE

To experience more, click HERE.
 

The new Polaris office designed by NELSON provides a stimulating work environment that supports and celebrates their energetic brand and culture by fostering teamwork and communication.

Polaris