Horizon Pharma

Lake Forest, IL
Horizon Pharma
Horizon Pharma retained the interior design services of NELSON to promote, enhance, and further develop their business brand. Moving from a previous location spanning five floors in various suites, the client wished for a new space that would allow for proper departmental adjacencies while accommodating future growth and promoting synergy amongst employees. In order to accomplish their design goals, the NELSON team worked closely with the client.
Utilizing an open office concept, the NELSON team created various breakout spaces, giving employees the constant ability to engage and communicate. Examples include a full service cafe, a game room, and multiple meeting spaces. Additionally, the client’s brand and mantra are re-emphasized in the form of bright signage and graphics throughout the space to create a sense of cohesion. 
Consultant time frames for drawing deliverables were aggressive, therefore the NELSON team held multiple working sessions to aid in effective communication and coordination. They also quickly adjusted plans to represent updated departmental repositioning throughout the duration of the project. Construction was completed in 12 weeks due to speed, management, and decision making.


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc