Egon Zehnder

Atlanta, GA
Egon Zehnder

Egon Zehnder, a global professional-service and leading executive-search firm, engaged VeenendaalCave, a NELSON Company, to create a new environment in the heart of globally-connected Atlanta, Georgia that would allow its consultants to create a tangible and enduring business impact for their clients.

The new workspace aims at reflecting the company’s core values, encompassing professionalism and integrating its European heritage. The architectural styling is a fusion of contemporary European design and the southern charm of modern day Atlanta – clean lines, smart details, and strong form mixed with warm woods, flora, and soft textures. Care was taken in the planning process to maximize workplace efficiencies and encourage accidental employee collaboration through the integration of coffee bars, conferencing/meeting spaces and a large break room into the plan. Atlanta being “the city in the trees” serves as the regional design inspiration throughout the space. Wood beams at the main entry mimic a tree canopy, greenery is sprinkled throughout, and white exposed ceilings bring openness and brightness to the office. Weathered wood softens the space and glass office fronts allow exterior light into the core while also offering spectacular views of Atlanta for all employees. To permit for flexibility, the Reception and Board Room can also be opened up to create a large entertaining or meeting space when the need arises. These elements, in concert with finish selections that add an abstracted regional appeal to the space, visually tie this office to the city of Atlanta and set it apart from their other 68 offices scattered across 41 countries.


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc