Digitas

Chicago, IL
Digitas

The goal of this global digital advertising agency was to create a space promoting their culture of combining technology and creativity avoiding looking like a typical commercial office space.

The space embodies collaboration, experimentation and innovation as a “Warehouse of Ideas”, a factory producing creativity in a warehouse that is also distinctly Chicago. This concept became the metaphor for Digitas.

The office is planned for informal gathering and impromptu brainstorming. Spaces are multi-functional, blurring the barriers between work and play and inspire unconventional thinking. Technology is woven into the design through wireless connectivity, presentation areas and a/v editing suites.

The materials salvaged from Chicago factories and warehouses achieves the desired aesthetic dodging the image of a traditional office. Reclaimed wooden pallets become walls, urban graffiti accents the space, the lunchroom is fabricated from a shipping container slated for the scrapyard, wooden wire spools are used as tables, furniture is made from turn-of-the-century barn wood and repurposed warehouse windows create interior light wells.

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc