Conway MacKenzie

Financial
Atlanta, GA
Conway MacKenzie

When Conway MacKenzie made the decision to relocate from their suburban office to 1075 Peachtree, they wanted their new workspace to reflect the change in scenery. They promptly engaged VeenendaalCave, A NELSON Company to help them meet these objectives. Conway Mackenzie, a financial consulting firm, desired for the new urban office to appeal to their clientele, which is predominately male, and introduce new innovative ways for them to do business. This carved a clear direction for the look and feel of the space: a masculine, sophisticated and tailored palette utilizing traditional materials (woods, leathers, suede, stones) in a modern, clean application.

After analyzing the way they worked, it was apparent that there were distinct and separate client and employee-facing areas. Because of this, the planning concept immediately became about the client experience and organizing space in a way that would enable privacy when necessary, but also allow for flexibility and varying levels of formality. The lounge is one example of where this concept was implemented, being able to serve as the reception waiting area, an entertaining space for larger gatherings, or for informal meeting and working space depending on the need. 

Integration of technology was also important to the client so attention was given to custom millwork details, particularly at the media wall in the lounge, that were designed to neatly conceal the IT infrastructure necessary to support the ways Conway MacKenzie does business on a daily basis.

FOCUSING ON Design From the Outside In 

To experience more, click HERE.
 

In a move that will take them from a nationally recognized interior design firm to a true full-service architecture and design firm, NELSON, Cope Linder Architects, and KA Architecture will merge operations effective June 1, 2017.

FOCUSING ON DESIGN FROM THE OUTSIDE IN 

To experience more, click HERE.
 

In a move that will take them from a nationally recognized interior design firm to a true full-service architecture and design firm, NELSON, Cope Linder Architects, and KA Architecture will merge operations effective June 1, 2017.

FOCUSING ON Cloud-Based DatA

To experience more, click HERE.
 

To stand out from competitors, attract and retain top talent, and reflect their culture, cloud-based data company, Civis Analytics, retained NELSON to design their new 29,000 SF space.

CREATING New Solutions

To experience more, click HERE.
 

Tactix retained NELSON to provide interior design services for their new location in Center City Philadelphia. The team worked closely with executives to develop new design solutions to fit their needs.

 
 

CREATING innovative design

To experience more, click HERE.
 

Capital One selected NELSON to help them design their Rolling Meadows location. The NELSON team worked with Capital One’s Design Team and Key Leaders to create their vision of an urban chic work environment.

 

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.