Butler, Rubin, Saltarelli & Boyd LLP

Offices
Chicago, IL
Butler, Rubin, Saltarelli & Boyd LLP
NELSON realized Butler Rubin’s goal of creating a flexible infrastructure that responds to technological change, bridging the gap between classic and contemporary. Instead of re-leasing,, Butler Rubin opted for a new 25,771 SF location. While tremendous growth has spurred the evaluation of space requirements for Butler, Rubin, Saltarelli & Boyd, the most significant factor influencing change is technology.  
 
Embodying the notion of flexibility, the firm requested universal office sizes for all attorneys and sit and stand desking stations. Additionally, partners made a push for access to natural light into the office space’s core - something that couldn’t be accomplished in their previous location. To achieve this goal, large glass “side lights” were built next to the doors of each office on the perimeter of the building. 
 
In lieu of traditional, private corner offices, large conference rooms and collaborative spaces were added, taking advantage of the most space and best views. The emphasis on increased efficiency within the office has resulted in less space for documents, cutting down on paper consumption. Alternatives such as dry-erase boards were created for legal review. Various “war rooms” on the office’s interior allow paralegals to spread out work instead of occupying conference rooms.
 
The final result is a refreshed, technology driven space with both a classic and contemporary feel.
 

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau