BlueShore Financial

Financial
Vancouver, BC
BlueShore Financial

BlueShore Financial, a Canadian full-service financial institution, desired a financial center and headquarters that would provide their unique “financial spa” environment on a larger scale for all operations staff, clients, and community. The goal was to wow its board of directors with its efficiency, productivity, and ability to target affluent and wealthy clientele. BlueShore turned to NELSON to help locate a site and then work with a local developer in a mixed use development. The result was a unique and engaging 60,000 square foot headquarters that encourages clients and staff to “live the brand.”

Additionally, the Team provided BlueShore Financial with a new retail branch model that creates a distinctive experience for visitors. The design team developed a new concept for a hospitality-style of service that links physical wellbeing to financial wellbeing. The result is an environment more akin to a tailored West Coast spa.

Architect of Record: Atelier Pacific Architecture Inc. 

Director of Photography: Karl Herrmann, C.S.C. 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc