Arbor Philanthropy

  • Office
Minneapolis, MN
Arbor Philanthropy

A warm and welcoming atmosphere influenced the design language of Arbor Philanthropy, a non-profit group of organizations that services the private wealth of prominent real estate developers. Located in downtown Minneapolis, the 8,000 square foot space is anything from the typical office space, evoking a sense of comfort through a vibrant design concept, colorful furnishings, and one-of-a-kind family heirlooms. Capturing a modern approach to design, the space is open and inviting with collaborative rooms for impromptu meetings, a fully accessible break room, and transparent, glass front offices that allow for natural light infiltration. Enclosed spaces such as a library and meditating phone rooms exist throughout, adding extended privacy for client meetings and confidential conversations. A customized reception area, complete with a reclaimed wooden ceiling, provides guests with a “home away from home” feel upon entering. A culmination of the client’s needs, the finalized space pays homage to the Arbor Philanthropy founders through the placement of antique household pieces while providing employees and clients with a residential-like environment. 


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc