Verizon's Magnetic Field

September 02
Verizon's Magnetic Field

As one of Verizon’s magnet locations, which are convenient, flexible workspaces designed to serve the changing needs of nearby employees, the company’s Piscataway office was recently redesigned using Verizon’s workplace standards. The 40,000 square foot renovation on the building’s third floor includes a pantry, a refurbished full-service cafeteria, a new fitness center and many open collaboration areas with various seating configurations, casual meeting spaces, bar height meeting/storage areas and video conference tables. Additional design improvements in common areas including the lobby were also included.

NELSON was responsible for the interior design and MEP engineering work, including upgrades to the existing HVAC system. Many of the efforts focused on the need to accommodate the expansion of Verizon’s IT group. This required changes to private offices and conference rooms, the addition of new work stations and the critical need for flexible space.

The Verizon team has recognized the new Piscataway space as a “crown jewel” among recent Verizon projects and praised “NELSON’s successful job in creatively using the Verizon Guidelines ‘kit of parts’ to create an exciting space.”

Since the redesign, Verizon has been successful in attracting the right people to its magnet space. 

NELSON Insights

Creating NEw Opportunities

To experience more, click HERE.
 

Effective November 1, 2016, AAI Design has merged operations with NELSON. The fourth merger on the west coast for NELSON, this deal brings the regional count to over 80 and brings the total number of west coast offices to five.

 

FOCUSING ON TAMI Solutions

To experience more, click HERE.
 

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 

 

FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.
 

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.

 

creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.
 

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.

 

Gogo

FOCUSING ON WORKPLACE DESIGN SOLUTIONS

To experience more, click HERE.
 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.

 

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations

FOCUSING ON THE CLOUD AND BEYOND

To experience more, click HERE.
 

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc

CREATING new office design

To experience more, click HERE.
 

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau