NELSON Wins Starnet Grand Prize

June 17
The Minneapolis Team's design for the LaSalle Plaza Office Tower Skyway earned the top honor among 114 submissions
NELSON Wins Starnet Grand Prize

The classic 32 story LaSalle Plaza Tower is situated in the heart of the Minneapolis, MN business and downtown entertainment district. The LaSalle Plaza skyway system is one of the largest in Minneapolis. It serves as a critical artery for those who work, visit or play. It connects an array of retailers, renowned historic theaters, trendy restaurants, hip bars and office towers with their connecting sky-bridges. The owner's vision, as conveyed to the architectural design team at NELSON, was one of movement, color, energy and revitalization.

NELSON needed to respect the building architecture while recognizing the need to energize and more truly align the restaurant, theater and retail tenants. Taking cues from architectural elements and patterns found within the building, NELSON made the owner’s vision a reality, piece by piece. The use of colorful repetitive forms and exaggerated imagery punctuate the sleek black Tandus Endhara II field carpet and exude an exciting energy that leads visitors throughout the skyway/plaza and helps to bring the landmark building back to life.

In addition to being the "best in show" grand prize winner, this project also won Gold in Hospitality, Public Spaces and Silver for Unique Installation.  The project is featured on the cover of Floor Focus magazine's June 2013 issue.


NELSON Insights


To experience more, click HERE.

NELSON announced its intent to launch TAMI (Technology, Advertising & Media, and Information Business) Practice Area. 


FOCUSING on music and design

To experience more, click HERE.

Looking for a fresh new concept that not only captured elements of the music industry but also the city of Minneapolis, Pandora Internet Radio turned to NELSON to provide interior design services for the renovation of their existing office in the IDS Tower.


creating design that "takes off" 

To experience more, click HERE.

Gogo commissioned NELSON to create a final workplace solution that would allow for aggressive growth and flexibility while considering new ways of working in a collaborative space.



CREATING new office design

To experience more, click HERE.

Amidst a transitional time period, the Philadelphia Convention and Visitors Bureau commissioned NELSON to design an open, flexible, cutting-edge work environment for their team. 

Philadelphia Convention and Visitors Bureau


To experience more, click HERE.

NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Officially Join Operations, establish the Southeastearn USA as a “Super Region”.


NELSON and Veenendaal Cave, Inc. Join Operations


To experience more, click HERE.

Fieldglass commissioned NELSON to redesign space with a focus on the creation of a more collaborative work environment allowing for a more efficient workflow.

Fieldglass Inc